на тему рефераты Информационно-образоательный портал
Рефераты, курсовые, дипломы, научные работы,
на тему рефераты
на тему рефераты
МЕНЮ|
на тему рефераты
поиск
Латышская национальная кухня - (реферат)

Латышская национальная кухня - (реферат)

Дата добавления: март 2006г.

    Latvian traditional food.

Our country style of eating is derived from what the sea, rivers, forests, and gardens provide. Good lamprey or eel, all the tasty seafood items are Latvian delicacies. Just imagine classic pickled herring with potatoes, cottage cheese and pickles served together with curdled milk or a beer. A farmer doesn’t think about any eating theories –he simply eats whatever the season provides, whatever has been harvested, the meat from whatever animal has been slaughtered. It’s a natural way of life. On the other hand, the farmers eat too much bacon and potatoes and therefore they get fat and dumb.

Simple families from Riga eat whatever they can buy in the shops. Many families can’t allow delicacies like salmon or caviar, so their usual meals are meat, pasta, potatoes, rise or other porgies. Latvian people like vegetables very much: cucumbers, cabbage, tomatoes, eggplants, beets, carrots. Many people like to add fennel, bazilik or other spices.



© 2003-2013
Рефераты бесплатно, курсовые, рефераты биология, большая бибилиотека рефератов, дипломы, научные работы, рефераты право, рефераты, рефераты скачать, рефераты литература, курсовые работы, реферат, доклады, рефераты медицина, рефераты на тему, сочинения, реферат бесплатно, рефераты авиация, рефераты психология, рефераты математика, рефераты кулинария, рефераты логистика, рефераты анатомия, рефераты маркетинг, рефераты релиния, рефераты социология, рефераты менеджемент.